Goedeavond! Zo dadelijk rijden we opnieuw naar de gym voor een chestworkout! We …

Goedeavond! Zo dadelijk rijden we opnieuw naar de gym voor een chestworkout! We zijn er helemaal klaar voor! ?? Mensen vragen ons vaak hoe we dit tempo van trainen blijven volhouden! Wel een eerste reden is dat we het graag doen en iets dat je graag doet, blijf je ook volhouden! ?? Een tweede reden is dat we naast het trainen ook andere leuke dingen blijven doen zoals uitstapjes doen, lekker gaan eten, netflixen, vrienden bezoeken enzoverder! En een derde reden is dat we veel nieuwe mensen leren kennen! ?❤ Wat is voor jullie de hoofdreden om te blijven sporten? ??
.
.
.
.
.
.
.
.
#fitgirlsnl #fitgirlsinspire #fitgirlsguide #fitgirlsworldwide #fitgirlsdontquit #fitgirlcode #fitgirlfam #fitnessgirl #fitnesswoman #fitdutchie #fitdutchies #belgianblogger #antwerpen #gent #basicfit #bodybuilding #girlswholift #influencer #bodygoals #girlswithmuscle #squatgirl #fitfamily #fitfamuk #fitspo #fitsporation #f4f #instafit #fitnesscouple #gezond #fitgirlCredit by: fitwithdriesandjolien ?? | Photo Blog

38 thoughts on “Goedeavond! Zo dadelijk rijden we opnieuw naar de gym voor een chestworkout! We …

  1. It’s all about motivation ?Eerlijk gezegd vind ik het niet zo moeilijk om aan de training te beginnen. Achteraf nog een post workout meal bereiden en verorberen vind ik dan veel meer een opgave.

  2. Mooie foto!!?? Mijn reden is om te ontspannen! In het begin was het om terug in vorm te geraken. Maar dan heb ik echt mijn ontspanning daarin gevonden! Ik voel me altijd zo goed als ik gesport heb❤❤?? Veel plezier met jullie workout!??

  3. Hele leuke foto ??? voor mij geeft het sporten mij een heerlijk gevoel en kan ik lekker mijn hoofd leeg maken ???

  4. Mooi ?, ik hou ervan omdat ik mijn gedachten even weg kan zetten van de pijn door de fibromyalgie, heerlijk even nergens over na te denken en mezelf helemaal uit te laten ?

Leave a Reply